OVER N.V. Van Alen’s Beton Industrie

N.V. Van Alen’s Betonindustrie, VABI, is een industriële onderneming die er alles aan doet om invulling te geven aan het begrip kwaliteit in de ruimste zin des woords. VABI is al meer dan 60 jaar gespecialiseerd in het vervaardigen van betonartikelen van de hoogste kwaliteit.
Bij VABI bent U terecht voor al Uw betonartikelen zoals: bouwstenen, straatstenen, rioolbuizen, trottoirtegels, V-goten, opsluitbanden, bloempotten, etc. Als ons standaard assortiment van ongeveer 400 producten niet voorziet in Uw behoefte, kunnen wij op aanvraag specialistische betonproducten fabriceren. Ons streven is om U als klant te voorzien van de betonartikelen welke U nodig heeft.

Ook voorzien wij u van betonijzer, cement, grind en zand, alsmede tegels, tegellijmen en diverse andere producten voor de bouw. Samen met U gaan wij altijd zoeken naar de invulling van Uw behoefte op het gebied van bouwmaterialen.

VABI is een familiebedrijf dat zich bijzonder inzet voor het welzijn van haar 300 medewerkers. Door de gezonde en prettige werksfeer zijn wij in staat U optimaal van dienst te zijn.

VABI staat te allen tijde garant voor service, kwantiteit en vooral de kwaliteit van de door haar vervaardigde producten en geleverde diensten. Op grond daarvan kan met trots gezegd worden: “Meer dan steen alleen!”.

Onze Missie en Visie

VABI heeft voor zichzelf de volgende doelen opgesteld:

  1. Het vervaardigen van betonwaren, al dan niet gewapend, tegen de best mogelijke prijs – kwaliteit verhouding;
  2. Het voorzien van de Surinaamse bouwwereld van cement, zand, grind en betonijzer en staalproducten, alsmede tegels, tegellijmen en diverse andere producten voor de bouw;
  3. Het vervaardigen van ‘maatwerk’ op het gebied van pre-fab betonelementen.