Naast de meer dan 400 betonproducten en betonelementen kan N.V. Van Alen’s Betonindustrie, VABI, middels haar dochterondernemingen diverse diensten en producten aanbieden.

Betonmortel (ready-mix) N.V. SUBEMA
De N.V. Surinaamse Betonmortel Maatschappij valt sinds 2000 onder beheer van VABI. Voor meer informatie over SUBEMA verwijzen wij U naar de website: www.subema.sr

Watertransport N.V. Skwalla
Voor watertransport en baggerwerken is N.V. Skwalla de aangewezen maatschappij. Haar vloot van duwboten en pontons kunnen zowel materiaal als materieel voor U over het water transporteren. Tevens behoort het uitvoeren van baggerwerken tot de mogelijkheden.
Email: info@vabi.sr

Wegtransport N.V. Vatrab
N.V. Vatrab kan met haar wagenpark diverse wegtransportdiensten voor U leveren. Opleggers, trucks met hydraulische kranen en klemmen staan tot Uw dienst.
Email: info@vabi.sr

Kippenteelt
N.V. Surihatch en N.V. Suribreed verzorgen de levering van broedkuikens en slachtkippen aan diverse bedrijven in Suriname.
Email: info@suribreed.sr

Veeteelt N.V. VCM
De N.V. Verenigde Cultuur Maatschappij teelt aan de overkant van Nieuw-Amsterdam aan de rechteroever van de Commewijnerivier ca. 5.500 runderen op 5.500 hectare grasland. Oude plantages zijn hier weer nieuw leven ingeblazen. Ook wordt hier aan schapen- en geitenteelt gedaan.
Ga naar de website: boerderij.vcm.sr.

VCM slagerijen
Voor de lekkerste vleesproducten gaat u naar de VCM slagerijen, alwaar op een hygiënische wijze de vleesproducten door onze vakslagers worden bereid. In de moderne slagerijen, gelegen op 3 strategische plekken in Paramaribo zijn wij u tevens van dienst met allerhande voedingswaren. Ons vriendelijk personeel staat tot uw dienst!
Ga naar de website: winkel.vcm.sr.

VABI havenfaciliteit Alibaksweg
Gelegen op een strategische locatie te Dijkveld ligt de VABI Haven faciliteit. Hier worden de diverse grondstoffen benodigd voor productie en handel van VABI overgeslagen. Ook voor al uw Havendiensten, en overslag van bulkgoederen kunt u bij ons terecht.
Email: management.portfacility@vabi.sr