Goglo 2018

Rotary Club Paramaribo Residence heeft zaterdag 25 augustus jl. voor de 17e maal de jaarlijkse huldigingsdag georganiseerd bestemd voor de best geslaagde leerlingen van de zesde klas van het Gewoon Lager Onderwijs (GLO). Dit jaar waren er 118 leerlingen die tot de beste gerekend mochten worden, met een puntentotaal van 60 punten of meer voor zeven vakken. Zij zijn gehuldigd en kregen een certificaat. N.V. VABI en N.V. SUBEMA zijn al jaren trouwe sponsoren van dit project waar de motivatie en ontwikkeling van jonge schoolgaanden centraal staat. Naast een vaste bijdrage in de organisatie pot van de Rotary; zijn er symbolische cheques verstrekt aan de Goglo school met de meest geslaagden en aan de Goglo-er met het hoogste aantal punten op landelijk niveau.
Marjorie en Dean van Alen, beide junior stafleden waren de vertegenwoordigers voor VABI en SUBEMA 

 

 

GoGlo Event 2016

De Rotary Club Paramaribo Residence in samen werking met de Rotaract Club F.R.E.S.H.  hebben dit jaar weer ervoor gezorgd dat de best geslaagde op GLO niveau beloond werden voor hun hoge prestatie. N.V.VABI en Subema zijn er elk jaar bij om dit fantastisch project te ondersteunen. Op 27 Augustus 2016 was het weer tijd op de best geslaagden in de bloemetjes te zetten. Totaal waren de 136 studenten, waarbij de vrije school de hoogste punten hebben behaald. Hun hebben ervoor gezorgd dat de vrije school weer met de cheque ervan door kon gaan.

  • GoGlo Event
  • GoGlo Event

 

GoGlo Event 2015

De Rotary Club Paramaribo Residence in samen werking met de Rotaract Club F.R.E.S.H.  hebben dit jaar weer ervoor gezorgd dat de best geslaagde op GLO niveau beloond werden voor hun hoge prestatie. N.V.VABI en Subema zijn er elk jaar bij om dit fantastisch project te ondersteunen. Op 22 Augustus 2015 was het weer tijd op de best geslaagden in de bloemetjes te zetten. Totaal waren de 122 studenten, waarvan 2 kandidaten van de vrije school de hoogste punten hebben behaald. Hun hebben ervoor gezorgd dat de vrije school weer met de cheque ervan door kon gaan.

  • GoGlo Event
  • GoGlo Event

N.V. VABI steunt Stichting Prasorro

Dit jaar heeft N.V.VABI het initiatief genomen om een sponsering te geven aan stichting Prasorro. Een donatie bestaande uit bloempotten, betonnen banken, etc. De weeskinderen die door stichting Prasorro zijn aangenomen hebben een leuke dag van gemaakt, door alle gesponsorde artikelen te decoreren in hun gewenste kleur.