GoGlo Event 2016

De Rotary Club Paramaribo Residence in samen werking met de Rotaract Club F.R.E.S.H.  hebben dit jaar weer ervoor gezorgd dat de best geslaagde op GLO niveau beloond werden voor hun hoge prestatie. N.V.VABI en Subema zijn er elk jaar bij om dit fantastisch project te ondersteunen. Op 27 Augustus 2016 was het weer tijd op de best geslaagden in de bloemetjes te zetten. Totaal waren de 136 studenten, waarbij de vrije school de hoogste punten hebben behaald. Hun hebben ervoor gezorgd dat de vrije school weer met de cheque ervan door kon gaan.

  • GoGlo Event
  • GoGlo Event

 

GoGlo Event 2015

De Rotary Club Paramaribo Residence in samen werking met de Rotaract Club F.R.E.S.H.  hebben dit jaar weer ervoor gezorgd dat de best geslaagde op GLO niveau beloond werden voor hun hoge prestatie. N.V.VABI en Subema zijn er elk jaar bij om dit fantastisch project te ondersteunen. Op 22 Augustus 2015 was het weer tijd op de best geslaagden in de bloemetjes te zetten. Totaal waren de 122 studenten, waarvan 2 kandidaten van de vrije school de hoogste punten hebben behaald. Hun hebben ervoor gezorgd dat de vrije school weer met de cheque ervan door kon gaan.

  • GoGlo Event
  • GoGlo Event

N.V. VABI steunt Stichting Prasorro

Dit jaar heeft N.V.VABI het initiatief genomen om een sponsering te geven aan stichting Prasorro. Een donatie bestaande uit bloempotten, betonnen banken, etc. De weeskinderen die door stichting Prasorro zijn aangenomen hebben een leuke dag van gemaakt, door alle gesponsorde artikelen te decoreren in hun gewenste kleur.