Goglo 2018

Rotary Club Paramaribo Residence heeft zaterdag 25 augustus jl. voor de 17e maal de jaarlijkse huldigingsdag georganiseerd bestemd voor de best geslaagde leerlingen van de zesde klas van het Gewoon Lager Onderwijs (GLO). Dit jaar waren er 118 leerlingen die tot de beste gerekend mochten worden, met een puntentotaal van 60 punten of meer voor zeven vakken. Zij zijn gehuldigd en kregen een certificaat. N.V. VABI en N.V. SUBEMA zijn al jaren trouwe sponsoren van dit project waar de motivatie en ontwikkeling van jonge schoolgaanden centraal staat. Naast een vaste bijdrage in de organisatie pot van de Rotary; zijn er symbolische cheques verstrekt aan de Goglo school met de meest geslaagden en aan de Goglo-er met het hoogste aantal punten op landelijk niveau.
Marjorie en Dean van Alen, beide junior stafleden waren de vertegenwoordigers voor VABI en SUBEMA 

 

 

Brandbestrijding, ontruiming en Eerste hulp basis opleiding

Op 15 Augustus 2017 hebben de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) wederom een training gevolgd. Deze keer was het een brandbestrijding en ontruiming training. De hulpverleners leerden tijdens de cursus onder andere de verschillende technieken hoe een brand effectief geblust kan worden. Ook werd er kennis op gedaan hoe de huidige evacuatie strategie verbeterd kan worden. Met de opgedane kennis is er dus weer verbetering gebracht in de veiligheid van de medewerkers.

Ook nog werd er op 11 Juli jl. hebben de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) van het bedrijf de cursus “eerste hulp” met succes afgerond bij het bedrijf SECURICO. De hulpverleners leerden tijdens de cursus de verschillende technieken hoe te handelen tijdens een ongeval.

Ready steady Goglo 2017

Al langer dan 5 jaar zijn N.V. VABI en N.V. SUBEMA “gold sponsor” van het GOGLO project van de Rotary. Op zaterdag 26 augustus 2017 zijn traditiegetrouw de symbolische cheques aan de best geslaagde GO GLO leerling op landelijk nivo: Matthew Blijd (met een score van 66 punten) en de GLO scholen met de meest geslaagden: De OS Gijsbertustraat en de Vrije School, overhandigd door onze speciale gasten; Miss Tropical beauty 2017 – Farahnaaz Margaret en Mister Tropical Beauty 2017 – Arthur Da Nobrega Semoedi.

Een VABI en SUBEMA community service project.

  • GoGlo Event
  • GoGlo Event

N.V. VABI doet mee aan Bouw en Woonbeurs 2015

Op 31 Juli tot en met 5 Augustus werd de 5e editie van de bouw en woonbeurs gehouden . N.V. VABI en Subema hebben voor de 2e keer deelgenomen aan dit evenement. Vorig jaar mochten wij de 2e plaats naar huis meenemen. Het was een leuke ervaring. Vandaar dat we dit jaar weer mee hebben gedaan. Dit evenement geeft het bedrijf de kans voor meer exposure van hun producten, hun diesnten en waarvoor ze staan. Dit jaar mochten we met de 1e prijs in onvangst nemen voor de beste beursstand.